GRÆSSLÅNING OG VEDLIGEHOLDELSE

Hos Hillerød Grønt og Anlæg besidder vi viden og ekspertise inden for græsslåning samt pleje af plæner og grønne arealer.
Vi plejer og vedligeholder plæner i hele Nordsjælland samt etablerer nye plæner med rullegræs med sirligt bearbejdet underlag og vejlednig om vanding. Vi sikrer et godt liv for din græsplane.

Græsslåning i Nordsjælland
Græsslåning og vedligeholdelse af din græsplæne
Lægning af rullegræs
Lægning af rullegræs
Græsslåning i Nordsjælland

GRÆSSLÅNING

En ordentlig klipning af græsset kræver mere, end hvad de fleste tror. For at opnå de flotteste resultater med græsslåning i Nordsjælland er det vigtigt med ordentlig tilrettelægning. Planlægning er en vigtig faktor i forbindelse med klipningen, da det ikke er ligegyldigt, hvornår eller hvordan græsset slås.

Vi kører ud i hele det Nordsjællandske område og kan dermed sikre vores kunder smukke og velplejede plæner.  Der sørges for en optimal tæt klipning – selvfølgelig alt efter ønske. Med os til at varetage pleje af din plæne opnår du altså både en hjælpende hånd i en travl hverdag såvel som flotte resultater

OPRYDNING

Vi yder altid en stor og respektfuld indsats for at tilfredsstille vores kunder. Derfor er vi meget kvalitetsbevidste, servicemindede og resultatorienterede med vores græsslåning i Nordsjælland. Dette betyder blandt andet, at vi ikke efterlader store bunker eller lange baner af afklippet græs.

Derudover sørger vi for at komme helt rundt i kanterne uden at græsslåningen beskadiger bede, træer eller lignende. Vores fagkyndige personale er venlige og dygtige specialister inden for græsslåning. Udstyret med moderne, professionelt udstyr er de garanterer for en smuk plæne og kan både varetage små og store arealer.

LÆGNING AF RULLEGRÆS

Rullegræs er et fantastisk produkt men forarbejdet er vigtigt for et godt resultat

Derfor prioriterer vi altid at etablere det rigtige underlag og sikrer at muldunderlaget har den rigtige densitet og næringsindhold. Derefter tromler og planerer vi jorden, så græsplænen fremstår  jævn og plan.

Rullegræs kræver meget vand for at kunne slå rødder og vi sikrer altid at vores kunder får den fornødne vejledning i at vande, gøde og pleje, når vi slutter projektet

Kontakt os med dine ønsker og behov og lad os se, hvad vi som din anlægsgartner kan tilbyde dig

2142 3724

GARTNER@MAIL.DK

FODERKNÆGTSVEJ 3, HILLERØD

Lad os udføre det projekt du længe har drømt om

Vi hjælper dig gerne med inspiration og ideer. Udsæt det ikke længere. Vi vil gøre vores bedste for at dine drømme bliver opfyldt!