BROLÆGNING & FLISELÆGNING

Vi er eksperten i Nordsjælland med over 25 års erfaring i klassisk brolægning og fliselægning og har lavet et utal af gårdhaver og belægninger.  Vi arbejder kvalitetsbevidst  mod holdbare resultater. Vi laver klassisk brolægning, italiensk terrazzo og er specialister i fliselægning, hvor vi kombinerer beton og granit.

BROLÆGNING

Brolægning med en professionel partner giver altid de flotteste og mest holdbare resultater. Hos Hillerød Grønt og Anlæg har vi stor erfaring og ekspertise inden for netop brolægning og arbejder kvalitetsbevidst med enhver opgave. Dette indebærer blandt andet et detalje orienteret fokus, som sikrer plan brolægning med lige linjer.

Vi har en dygtig stab af veluddannede fagfolk udstyret med de rette værktøjer og det nødvendige maskineri, hvilket gør os i stand til at udføre stort set enhver form for brolægning. Vi påtager os således både store og små brolægningsopgaver og lægger altid hjerte og sjæl i vores arbejde. I forbindelse med brolægning kan vi ligeledes stå for den forudgående udgravning.

PÅLIDELIGHED

Hillerød Grønt og Anlæg bygger på en virksomheds ånd, hvor kvalitet, service og pålidelighed er blandt vores kerneværdier. Dette betyder, at brolægning og flisearbejde bliver lavet ordentligt samtidig med, at vi yder god, personlig service under hele arbejdets forløb. Derudover sørger vi for at overholde samtlige indgåede aftaler, så du for den bestilte arbejde til tiden og den rette pris.

Når du bestiller brolægning og fliselægning hos os, gør vi meget ud af, at du er tilfreds med vores indsats både før, under og efter arbejdet. Du skal føle dig i gode, kyndige hænder, ligesom vi ikke anser en opgave for værende færdig, før både du og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet.

LÆGNING AF FLISER AF BETON, GRANIT ELLER I TERRAZZO?

Vi leverer løsninger i betonfliser og har lavet de flotteste belægninger med terrazzo.

Vi anser os selv som specialister i begge dele.

De seneste år har vi leveret rigtig mange løsninger, hvor vi laver anlæg med med  beton fliser og granit i kombination. Disse komplementerer hinanden på smukkeste vis og blanding af betonfliser og granitsten giver et holdbart og eksklusivt look.

Kontakt os med dine ønsker og behov og lad os se, hvad vi som anlægsgartner kan tilbyde dig

2142 3724

GARTNER@MAIL.DK

FODERKNÆGTSVEJ 3, HILLERØD

Lad os udføre det projekt du længe har drømt om

Vi hjælper dig gerne med inspiration og ideer. Udsæt det ikke længere. Vi vil gøre vores bedste for at dine drømme bliver opfyldt!