TRÆFÆLDNING OG BESKÆRING

Hos Hillerød Grønt og Anlæg har vi stor erfaring og ekspertise inden for træfældning og beskæring og udfører netop dette med stor præcision over hele Nordsjælland. Vi arbejder med stor kvalitetsbevidsthed og sikrer samtlige af vores kunder lokalt i Hillerød og hele Nordsjælland veludført træfældning med respekt for ønsker og behov.

Træfældning i Nordsjælland med motorsav
Træfældning i Nordsjælland - bøgetræ
Træbeskæring i Nordsjælland
Træfældning i Nordsjælland - terrasse
Beskæring i Hillerød og Nordsjælland

TRÆFÆLDNING

Der findes mange former for fældninger og træbeskæring. Vores fagkyndige stab er klar til at rykke ud til stort set enhver form for træfældning i Nordsjælland. Vi besidder den nødvendige faglighed og har det rette udstyr til at udføre størstedelen af de træfældninger vores  kunder efterspørger.

VI PASSER PÅ DIN HAVE

Vi gør en dyd ud af at overholde vores aftaler og levere god service. Dette indebærer blandt andet, enhver fældning eksekveres med præcision, på skånsom vis og med den største hensyntagen til den omkringliggende beplantning, belægning m.m.

Har du brug for akut træfældning på Sjælland grundet beskadigede træer eller andet, er du ligeledes altid velkommen til at kontakte os.

LAD OS GIVE DIG ET TILBUD!

Lad os tage en dialog om dit behov for fældning eller træbeskæring. Vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning tilpasset din økonomi. Måske vil du selv udføre noget af arbejdet eller måske vil du gerne have os til det hele.

Så tøv ikke og kontant os. Jo før jo bedre.

Kontakt os med dine ønsker og behov og lad os se, hvad vi som anlægsgartner kan tilbyde dig

2142 3724

GARTNER@MAIL.DK

FODERKNÆGTSVEJ 3, HILLERØD

Lad os udføre det projekt du længe har drømt om

Vi hjælper dig gerne med inspiration og ideer. Udsæt det ikke længere. Vi vil gøre vores bedste for at dine drømme bliver opfyldt!