HÆKKLIPNING ELLER NYT HEGN

Er det tid til klipning af din hæk? Eller går du og overvejer at få bygget et nyt hegn?

Hillerød Grønt og Anlæg står gerne for opgaven og garanterer altid flotte resultater med vores hækklipning eller etablering af hegn.

Klipning af Thujahæk i Nordsjælland
Hækkeklipning i Nordsjælland - få tilbud
Hækkeklipning i Nordsjælland - få tilbud
Hækkeklipning i Nordsjælland - få tilbud
Hækkeklipning i Nordsjælland - få tilbud

HÆKKLIPNING OG VEDLIGEHOLDELSE

Er det tid til klipning af din hæk? Hillerød Grønt og Anlæg står gerne for opgaven og garanterer altid flotte resultater med vores hækklipning.
Vi opererer i hele Nordsjælland og har utallige gange varetaget hækklipningen for en lang række tilfredse kunder i området. Det er din pligt at sørge for jævnlig  klipning af din hæk, så din den ikke er til gene for andre. Hvorfor ikke slippe for besværet og samtidig opnå bedre resultater ved at lade professionelle fagfolk stå for hæk klipningen?

Uanset om du har en høj hæk eller et ekstensivt netværk af hække, er vi mand for klipningen af disse. Vi har således en dygtig stab af kyndige folk med stor erfaring og ekspertise inden for hækklipning. Det gælder almindelig hækklipning men også beskæring og mere kraftig udtynding af din hæk.

Kvalitet, service og pålidelighed er nøgleord hos Hillerød Grønt og Anlæg. Vi arbejder således omhyggeligt med enhver opgave og samtidig med at vi respekterer din ejendom. Vi samler alt affald op og sørger generelt for at være respektfuld og serviceorienteret gennem hele hækklipningen. Derudover sørger vi for altid at overholde vores aftaler i forbindelse med klipning af hæk, både hvad angår arbejdets karakter, tidsrammen og den aftalte pris.

FAVORABLE PRISER

Vi har det rigtige udstyr og mange års erfaring og vi tilbyder dig hækklipning til særdeles favorable priser, men går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Det er vigtigt, at du er tilfreds med vores arbejde og får præcis den hækklipning, du har bestilt.

Kontakt os og lad os høre om dine ønsker til hækklipning. Så vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud, der på bedst mulig vis tilgodeser disse.

OPSÆTNING AF NYT HEGN

Vi tilbyder opsætning af nyt hegn og rækværk i hele Nordsjælland.

Som autoriseret anlægsgartner, har vi gennem de sidste 25 år opsat alle typer hegn og vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige hegn for dig så det matcher din økonomi og dine behov.

Vi ønsker  at hjælpe dig med at få et flot og holdbart hegn i god kvalitet som du kan have glæde af i mange år frem.

Husk altid at involvere eventuelle naboer og sikre en fælles aftale omkring dit det nye hegn. Vi hjælper gerne med information om regler og inspiration til dit projekt.

Kontakt os med dine ønsker og behov og lad os se, hvad vi som din anlægsgartner kan tilbyde dig

2142 3724

GARTNER@MAIL.DK

FODERKNÆGTSVEJ 3, HILLERØD

Lad os udføre det projekt du længe har drømt om

Vi hjælper dig gerne med inspiration og ideer. Udsæt det ikke længere. Vi vil gøre vores bedste for at dine drømme bliver opfyldt!